| Pandurski vicevi | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
CRNI '
Broj poruka : 9521 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Pandurski vicevi Uto Mar 29, 2011 6:48 pm | |
| Otišao policajac u neki grad,dodje u hotel i pita da li imaju jednokrevetnu sobu. Recepcionar odgovori da ima samo jedna dvokrevetna i u njoj jedan šumar.Policajac pristane na tu sobu,ali da ga probude u 5 sati ujutro. I tako recepcionar njega probudi,a policajac u mraku obuće šumarevo odelo. Izašao na ulicu i vidi da nešto nije uredu.... Udari se po glavi i kaže: -"A budale recepcionara,probudio šumara umjesto mene!" | |
|
| |
CRNI '
Broj poruka : 9521 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 51 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Uto Mar 29, 2011 6:50 pm | |
| Uhvati policajac pingvina i privede ga u policijsku stanicu.Komandir se zacudi i upita policajca zasto ga je doveo,a on kaze: -Pa bio mi sumnjiv.Na to se komandir razljuti -Vodi ga u zooloski vrt. Zavrsio komandir smenu,posao kuci,pa usput sretne istog onog policajca i to s pingvinom: -Jesam li ti rekao da ga vodis u zooloski vrt? -Pa jesam, sad ga vodim u bioskop -rece policajac | |
|
| |
Angie ______
Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:10 am | |
| Sta policajac radi u kupatilu? Ceka da se na bojleru upali zeleno svijetlo!!!! | |
|
| |
Angie ______
Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
| Gledaju dva policajca utakmicu i jedan kaze: -E da nije bilo Nikole Tesle, gledali bi fudbal u mraku | |
|
| |
Angie ______
| Kaze jedan decak policajcu: -Ciko, ja cu da vas pojedem ! Pandur ce: -Ajde mali ne jedi govna ! | |
|
| |
Angie ______
| Stoje i cekaju autobus : mama, njena beba i jedan pandur. Nakon dezeg cekanja pocne beba plakati : - Mama, mama hoce li vise taj autobus ? Mama odgovara : - Hoce sine samo da ga cika opere. Posle nekog vremena ponovo ce sin : - Mama, mama jeli ga cika vise oprao ? Mama odgovara : - Jeste sine samo da ga cika popravi. Pandur vec nervozno seta unaokolo. Beba ce ponovo: - Mama, mama je li ga cika popravio ? Mama odgovara : - Jeste sine samo da ga ofarba. Pandur sav iznerviran kaze : - U pi~~u materinu, sad je nasao da ga farba !!! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:11 am | |
| Otišao policajac u neki grad,dodje u hotel i pita da li imaju jednokrevetnu sobu. Recepcionar odgovori da ima samo jedna dvokrevetna i u njoj jedan šumar.Policajac pristane na tu sobu,ali da ga probude u 5 sati ujutro. I tako recepcionar njega probudi,a policajac u mraku obuće šumarevo odelo. Izašao na ulicu i vidi da nešto nije uredu.... Udari se po glavi i kaže: -"A budale recepcionara,probudio šumara umjesto mene!" | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:11 am | |
| Kako policajac resava ukrstene reci:
1.Svecano odelo (4 slova)...............crno 2. Telefonski poziv (3 slova)............zvr 3. Grad u Italiji (3 slova)..............trs 4. Vrsta zivotinje sa kucicom (3 slova)...pas ...5. Nije gladan (3 slova).................jeo 6. Vidi sliku (4 slova)..................vido 7. Zenin brat (5 slova)..................Janko 8. Vrsta metala (4 slova)................pleh 9. Neophodan zacin (2 slova)..........ce 10. Deo pribora za jelo (3 slova).......zub 11. Zensko dete (3 slova)...............ona 12. Pripadnik milicije (10 slova)........vucibatina 13. Hladno oruzje (7 slova)...........pendrek 14. Najzdravije pice (4 slova)...........pivo 15. Neizleciva bolest (4 slova)..........smrt 16. Neizleciva bolest (3 slova)..........kap 17. Kokosiji proizvod (4 slova)..........supa 18. Zajednica muskarca i zene (4 slova).....stan 19. Dragi kamen (4 slova)................mili 20. Mera za dragocenosti (5 slova)...novac 21. Sestrin muz (3 slova)..............Aca 22. Bibliska licnost (3 slova)...........pop 23. Morski greben (2 slova)..........mg 24. Inicijali pesnika Jesenjina .........pj 25. Zlato............................zl 26. Kiseonik........................k 27. Najmanji trocifreni broj (3 slova)...000 | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:12 am | |
| Vraca se jedan policajac sa ispita, i pita ga drugi policajac: -I kako je bilo? -Pretesko!!! -Pa, kakva su bila pitanja? Pocne mu objasnjavati: -1. Od cega je napravljen zlatni novcic? 2. Koji instrument svira Nero harmonikas? | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:12 am | |
| Policajac: • Ovo što vi vozite ne može se ni nazvati automobilom! Ciga vozač mu odgovara: • Pa rekao sam vam, zato i nemam vozačku dozvolu! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:13 am | |
| Obijena kuca nekog antikvara i naravno, plavci dosli da naprave uvidjaj. - Mozete li mi tacno reci sta vam je odneto? - upita vlasnika jedan pajkan vadeci beleznicu. - Pa, kao prvo, dva svajcarska sata, oba stara oko 150 godina. Zatim su mi odneli... Tu ga pajkan prekinu: - Polako, polako... Nama je, znate, svaki podatak vazan. Recite, jesu li ti satovi bili digitalni? | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:13 am | |
| Dodje jedan covjek u gostionu i kaže: -\"Decki, znam jedan novi vic o policajcima!\" Tip koji je sjedio sam za stolom ustane se i kaže: ...-\"Hej! Jel\' ti znaš da sam ja policajac?\" -\"Ne brini, tebi cu vic dvaput ispricati.\" | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:14 am | |
| Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču: * Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu. Vozač odgovori: * Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on rešiti problem oko kazne. Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti: * Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola. | |
|
| |
Angie ______
| Okupila se citava policijska stanica da vide koliko su inteligentni...doce neka zena da ih ispita...
Z: Sta to malo,crveno raste na drvetu? PP: Ma dajte to je tesko ...ne znamo.. Z: Vi ste stvarno glupi, pa tresnja..aj nesto lakse...sta to dvoje crveno malo raste na drvetu? PP: Dvoje?..ma dajte to je stvarno tesko.. Z: Vi ste stvarno glupi, pa dve tresnje..idem ja... PP: Ne ne..ako sad ne budemo znali pitanje onda smo stvarno glupi... Z : Dobro...sta vuce konjska kola? Svi se okrecu...cudno...kad jedan policajac stidljivo dize ruku iz zadnjeg reda... P: Da nije tri tresnje?... | |
|
| |
Angie ______
| dolazi jedan policajac drugom i upita: -kuda si ti krenuo??? ovaj drugi mu odgovori: - ma ne znam, a ti??? - ne znam ni ja. Ma hajmo ovuda blize nam je. | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:15 am | |
| Otisli u Afriku americki panduri, engleski panduri i srpski panduri, na takmicenje ko pre uhvati zirafu. Odu americki panduri i za 15 min. dovode zirafu. Odu engleski panduri i za 10 min. dovode zirafu. Odu srpski panduri i za 5 mi. dovode slona a slon sav u modricama. Pocnu da se bune americki panduri i engleski panduri: Nismo rekli slona vec zirafu. A slon podigne surlu i kaze: Priznajem ja sam zirafa. | |
|
| |
Angie ______
| Stoje na stanici pandur i dizelash, Tek ce dizelash panduru: -Znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza? -Nemam pojma - kaze pandur. -Voz ima dva razreda,a ti ni toliko. Misli se pandur i kaze: -Je li,a je\'l znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza? -Ne znam - kaze dizelash -Ovaj voz ide IZ stanice, a ti ides U stanicu.. | |
|
| |
Angie ______
| Dolazi pandur u poslastičarnicu i pita: • Kakve kolače imate? Prodavac kaže: • Imamo svih oblika i veličina. Pandur reče: • Dajte mi dva oblika i tri veličine. | |
|
| |
Angie ______
| pita pandur sefa: - gde nestane svetlo kad se ugasi? ovaj mu kaze da ce da razmisli pa da mu kaze sutra. dolazi sef sutra i saziva hitan sastanak,i kaze kolegi da postavi pitanje koje je njega pitao. i naravno odgovor niko nezna. sef sav ponosan gasi svetlo,otvara frizider,i kaze: - EVO GA | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:16 am | |
| Došao policajac kuci, kad ono njegova žena gola na krevetu. On ce ženi: • Ženo, govori gde je, ubicu i tebe i njega! • Nema nikog, šta ti je? • Ma ženo govori gde je, ubicu vas oboje! - a žena kaže opet da nema nikog. Ode on u jednu sobu, nema nikog, zatim u drugu sobu, nema nikog, on pogleda u ormar, opet nema nikog, kad pogleda pod krevet, a covek pruža 20 e. Uzme on 20 e i rece: • jebo majku, nema ga ni pod krevetom | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:16 am | |
| Pobila se dva tipa na ulici. Usred tuče naide pandur i razdvoji ih. - Kako se zovete? -Zoran Petrović! - kaže prvi. -Zoran Mihajlović! - kaže drugi. -Sram vas bilo, braća pa se bijete! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:17 am | |
| - Vidi policajac dečaka kako puši i pita ga da li zna da je to štetno za zdravlje. - Mali mu kaže da ne zna, a policajac ce na to: \"Znaš li ti sinko da pušenje upola skracuje zivot? Koliko imaš godina?!\" - \"10.\" odgovori dječak. - \"Eto vidiš, da nisi pušio sada bi imao 20.\" reče pandur.
| |
|
| |
Angie ______
| U gluvo doba noći ulazi pandur u stanicu go k\'o pištolj. Presretne ga komandir smene i pita šta je bilo, a on počne da priča: - Bio sam na žurci. I tek u neko doba ustane jedna devojka i kaže \"sad neka se sve ženske skinu\". One se stvarno skinu. Onda ona kaže \"Sad nek se muški skinu\". Gledam ja, svi se skidaju, skinem se i ja. Ona opet kaže \"Sad gasi svetlo\". Neko ugasi svetlo. Najzad ona kaže \"A sad, muški na posao!\". I ja doš\'o... | |
|
| |
Angie ______
| Zaustavlja pandur vozilo kad ono pas vozi ! Zbunio se pandur pa pita coveka koji je sedeo do psa: - pobogu covece, kako ste smeli dati psu da vozi auto?! - nije to moj pas, ja sam samo stopirao! odgovara covek. | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Pandurski vicevi Sub Nov 12, 2011 3:20 am | |
| Našao policajac izgubljenog majmuna na ulici i poveo ga u stanicu. U stanici pita šefa šta da radi s majmunom, a šef mu odgovara: - Ma, šta ja znam, vodi ga u zoološki vrt. Uveče se policajac vrati u stanicu, vodeći majmuna za ruku. - Šta je s tobom čoveče, pa lepo sam ti rekao da ga vodis u zoološki vrt! - Šefe, tamo smo već bili. Mislio sam da ga sad odvedem u bioskop. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pandurski vicevi | |
| |
|
| |
| Pandurski vicevi | |
|