BLEKIJEV SVET
|
|
| Tekstovi pesama | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Johnny ____
Broj poruka : 2884 Datum upisa : 30.03.2011 Lokacija : Tombstone Raspoloženje : in love
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Avg 21, 2011 3:17 am | |
| Mariah Carey - My All
I am thinking of you In my sleepless solitude tonight If it’s wrong to love you Then my heart just won’t let me right Cause I’ve drowned in you And I won’t pull through Without you by my side I’d give my all to have Just one more night with you I’d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can’t go on Living in the memory of our song I’d give my all for your love tonight Baby can you feel me Imagining I’m looking in your eyes I can see you clearly Vividly emblazoned in my mind And yet you’re so far Like a distant star I’m wishing on tonight I’d give my all to have Just one more night with you I’d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can’t go on Living in the memory of our song I’d give my all for your love tonight I’d give my all to have Just one more night with you I’d risk my life to feel Your body next to mine Cause I can’t go on Living in the memory of our song I’d give my all for your love tonight Give my all for your love Tonight
| |
| | | Johnny ____
Broj poruka : 2884 Datum upisa : 30.03.2011 Lokacija : Tombstone Raspoloženje : in love
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Uto Avg 30, 2011 7:48 pm | |
| Severina - Pogled Ispod Obrva
Bila je noc i strasna guzva oko mene i kroz dim cigareta imala sam osjecaj da me neko gleda da sam necija meta
On je sjedio u sebe siguran i u svoje mjesto takav pogled ispod obrva ne vidim cesto
Iz znatizelje sam zastala pamet se odmah s glavom rastala kao da je nikad nisam ni imala kao brak sto ne valja i vise ne znam sta je bilo ni ko je svirao bez naloga za pretres vec me je dirao
Od tada luda sam za njim pogledom vucijim od tada vise nikoga ne vidim pa ni sebe
Ref. Al' odbolovat cu te ja s casom tuge u rukama i sa drustvom koje i ne poznajem odbolovat cu te ja znas kako cvrsto na nogama ali nikad pogled ispod obrva
Vise ga nisam nikad vidjela a kamoli cesto al' kao aureol u onom bircu svijetli ono mjesto s kog me je on nisanio pogledom lako, sigurno nisanio, jos lakse ranio
Od tada luda sam za njim pogledom vucijim od tada vise nikoga ne vidim | |
| | | martina ___
Broj poruka : 951 Datum upisa : 24.07.2011 Raspoloženje : nije lose,a moglo bi bolje!
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Sub Sep 03, 2011 10:49 pm | |
| APSOLUTNO ROMANTICNO - KAO TOPLI MAJ
Kao topli maj, moje srce sad je. Od kad druze na moj prag, sreca stala je. I vise ne znam ni sam, kojim imenom da zovem je. Dal' je i meni sudba dala, da se srecom ogrejem?
refren: 2x Dugo sam mislio o njoj, i cekao da mi dodje. Sada sam sasvim blizu tu, i nedam da mi prodje.
Kao topli maj, moje srce sad je. Od kad druze na moj prag, sreca stala je. I misli moje sve, sad tuzne vise nisu. U oku opet blista sjaj, nas'o sam novu ljubav ja.
refren: 2x Dugo sam mislio o njoj, i cekao da mi dodje. Sada sam sasvim blizu tu, i nedam da mi prodje.
gitara
2x Dugo sam mislio o njoj, i cekao da mi dodje. Sada sam sasvim blizu tu, i nedam da mi prodje.
Dugo sam mislio o njoj ... Dugo sam mislio o njoj.
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Sub Sep 10, 2011 10:08 pm | |
| Jelena Rozga - Bižuterija
Ti si nadaren ko niko, školovani prevarant, imao si nisi znao, kako sjaji dijamant.
Uvijek sretan kraj, izbjegnem za dlaku, mozda rodjena sam, u pogresnom znaku?
Ni okrenuo se nisi, zamnom kao drugi svijet, niti gurnuo kamencic, zamnom jednom zauvijek.
A ja samo sam, htjela oca djeci Malo ljubavi, pa ti sada reci...
Ref.
Ja sam ti bila privjesak, sto se sija, obmana il' kopija, tvome srcu, samo bizuterija...
A bila sam ti sudjena, blago meni, jos po sebi, tvoje prste osjecam...
Ja sam ti bila privjesak, sto se sija, obmana il' kopija, sto se nosi, da se vidi ko je jak...
Idi pa priznaj da sam ja, sve u jednom, zena, majka, zena – majka, kraljica!
Ti si nadaren ko niko, školovani prevarant, imao si nisi znao, kako sjaji dijamant.
A ja samo sam, htjela oca djeci Malo ljubavi, pa ti sada reci...
Ref. X2
Ja sam ti bila privjesak, sto se sija, obmana il' kopija, tvome srcu, samo bizuterija...
A bila sam ti sudjena, blago meni, jos po sebi, tvoje prste osjecam...
Ja sam ti bila privjesak, sto se sija, obmana il' kopija, sto se nosi, da se vidi ko je jak...
Idi pa priznaj da sam ja, sve u jednom, zena, majka, zena – majka, kraljica! | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Čet Sep 22, 2011 8:17 am | |
| BOBA STEFANOVIC - KAZU MI DA JOS SI UVEK SAMA
Kazu mi da vidjaju te cesto kao senka kako zuris gradom i kazu mi da sakrivas se vesto od pogleda sto te prate kradom
Kazu mi da cudna si kad cutis i da s malo reci mnogo pitas i kazu mi da povratak moj slutis i da stara pisma opet citas
Ref. 2x Kazu mi da jos si uvek sama a mnoga su proleca za nama i mnoge su jeseni za nama kazu mi da jos si uvek sama
Kazu mi da dugo svetla gore kada nocu kraj prozora ti stojis i kazu mi da koraka se bojis i da gledas zvezde sve do zore | |
| | | Beauty ___
Broj poruka : 1375 Datum upisa : 06.04.2011 Lokacija : o Raspoloženje : o
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Okt 02, 2011 8:20 am | |
| "Kad Zaspu Andjeli (Ostani)" lyrics:
Poljubi me i budi tu Da sklopim oci na tvom toplom ramenu Poljubi me i budi tu Nek' srce lupa kao da je prvi put Poljubi me, pomoli se Sve svijece svijeta nek' se za nas upale
Ostani, ovu noc kad svi mi prijete Ostani, zagrli me kao dijete Ostani, kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, da me cuvas kada zaspu andeli
Poljubim me i budi tu Nek' srce lupa kao da je prvi put Poljubi me pomoli se Sve svijece svijeta nek' se za nas upale
Ostani, ovu noc kad svi mi prijete Ostani, zagrli me kao dijete Ostani, kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, ovu noc kad svi mi prijete Ostani, zagrli me kao dijete Ostani, kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, da me cuvas kada zaspu andeli
| |
| | | Assassin _
Broj poruka : 1416 Datum upisa : 17.04.2011 Godina : 31 Lokacija : Masyaf Raspoloženje : Searching for target
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pon Okt 10, 2011 7:56 am | |
| AVENGED SEVENFOLD "So Far Away"
Never feared for anything. Never shamed but never free. A laugh that healed the broken heart with all that it could.
Lived the life so endlessly. Saw beyond what others see. I tried to heal your broken heart with all that I could.
Will you stay? Will you stay away forever?
How do I live without the ones I love? Time still turns the pages of the book it's burned. Place and time always on my mind. I have so much to say but you're so far away.
Plans of what our features hold Foolish lies of growin' old It seems we're so invincible, the truth is so cold.
A final song, a last request A perfect chapter laid to rest Now and then I try to find a place in my mind.
Where you can say, You can stay awake forever.
How do I live without the ones I love? Time still turns the pages of the book it's burned. Place and time always on my mind. I have so much to say but you're so far away.
Sleep tight, I'm not afraid. The ones that we love are here with me. Lay away a place for me 'Cause as soon as I'm done, I'll be on my way To live eternally.
How do I live without the ones I love? Time still turns the pages of the book it's burned Place and time always on my mind And the light you left remains but it's so hard to stay I have so much to say but you're so far away.
I love you You were ready The pain is strong enough to despise But I'll see you When He lets me Your pain is gone, your hands are tied.
So far away.
And I need you to know
So far away And I need you to, Need you to know... | |
| | | Beauty ___
Broj poruka : 1375 Datum upisa : 06.04.2011 Lokacija : o Raspoloženje : o
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pon Okt 24, 2011 11:45 pm | |
| NOTHING COMPARES TO YOU Sinead O'Connor
It's been seven hours and fifteen days Since you took your love away I go out every night and sleep all day Since you took your love away Since you been gone I can do whatever I want I can see whomever I choose I can eat my dinner in a fancy restaurant But nothing ... I said nothing can take away these blues, 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you
It's been so lonely without you here Like a bird without a song Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did I go wrong? I could put my arms around every boy I see But they'd only remind me of you went to the doctor guess what he told me Guess what he told me? He said, girl, you better have fun No matter what you do But he's a fool ... 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you ...
All the flowers that you planted, mama In the back yard All died when you went away I know that living with you baby was sometimes hard But I'm willing to give it another try 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you .............
Ništa se ne može porediti s tobom
Prošlo je sedam sati i 15 dana od kada si odneo moju ljubav. Izlazim svake večeri i spavam ceo dan od kada si odneo moju ljubav. Od kada si otišao mogu da radim šta hoću mogu da vidjam koga izaberem mogu da večeram u skupom restoranu ali ništa, kažem, ništa ne može da odnese moju tugu jer ništa se ne poredi s tobom.
Ovde je tako pusto bez tebe kao ptica bez pesme... Ništa ne može da zaustavi ove usamljene suze. ...Kaži mi - gde sam pogrešila? Mogu da zagrlim svakog dečka koga vidim, ali - oni bi me samo podsetili na tebe... Bila sam kod lekara i pogodi šta mi je rekao? Pogodi šta mi je rekao?! rekao je: ’’Devojko, ti bolje pokušaj da se zabaviš bez obzira na to što radiš...’’ Ali, on je budala jer ništa se ne poredi s tobom.
Sve cveće koje si posadila, mama pozadi, u dvorištu... sve je umrlo kad si otišao; znam da je život s tobom ponekad bio težak ali sam voljna da pokušam ponovo jer ništa se, ništa ne poredi s tobom... ---------------------------
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tekstovi pesama | |
| |
| | | | Tekstovi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |