BLEKIJEV SVET
|
|
| Tekstovi pesama | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Angie ______
Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
| Naslov: Tekstovi pesama Sre Mar 30, 2011 10:03 am | |
| Aleksandra Kovac Ti
Sunce na prozoru i rucak u krevetu mi bas nismo normalni, da l' znas napolju minus je a unutra prolece ma tu specijalno je zbog nas
Radio svira ja ti ne cujem glas nije ni vazno jer za mene je spas kad stegne tvoja ruka tu oko moga struka tvom brodu ja sam luka sretna sam jer
Ref. Ti, tako dobro stojis mi sutra nek nas vide svi hej, nek puknu od zavisti jer ti za moj osmeh krivac si al' si me kupio ti
Slusaj me sada, mili, sto bismo ista krili vidjeni smo za sretan kraj hajdemo napolje nek prekriju pahulje sve u sneg me baci ko u raj
A onda kuci jer nas sustize mrak potpuno mokri smo zadatak je lak ma skidam sve sa sebe toplo mi je uz tebe ja pravila bih bebe s tobom jer mi
| |
| | | Johnny ____
Broj poruka : 2884 Datum upisa : 30.03.2011 Lokacija : Tombstone Raspoloženje : in love
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:22 am | |
| Aleksandra Radović - Kao so u moru
Četri hladna zida,jedna odaja hotel izgubljenih duša noćas je moja stanica, ja sam svome brodu i talas a i vir, daleko od očiju srce neće naći mir, ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš, kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti dođe mi da zgazim sve i da pođem bilo gde sa bilo kim. Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti moje lice gubi boju,kao so u moru bez tvoje nežnost, bez tvoje nežnosti... Četri hladna zida,jedna odaja moje nebo ostalo je među tvojim prstima, ja sam svome brodu i talas a i vir, daleko od očiju srce neće naći mir, ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš, kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti dođe mi da zgazim sve i da pođem bilo gde sa bilo kim. Pamet kad se pomeri, nedostaje mi tvoje bliskosti moje lice gubi boju,kao so u moru bez tvoje nežnost, bez tvoje nežnosti... | |
| | | Johnny ____
Broj poruka : 2884 Datum upisa : 30.03.2011 Lokacija : Tombstone Raspoloženje : in love
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:27 am | |
| Ana Nikolić - Mišo moj
Kad ljudi vide me Znam ja da pomisle Da ono najgore Ipak sam prošla
Dobro se pretvaram Sve živo zavaram Pa svaka pomoć bi Dobro mi došla
Sećanja sam zaledila al' nisam bol pobedila
Refren:
Ne mogu više da zadržim bol Ne pomažu tablete uz sav alkohol I plačem Miso moj, plačem pred strancima Još ukus tuge teče na mojim nepcima
Ne mogu više da zadržim bol Ma neka sam sto puta ja slabiji pol I kada ostarim, i kad posivi sve oči će mi biti od plača crvene
Nadaš se, ne nadaš al' ne možeš da znaš koliko koraka ko od nas ima
I kada prođe sve I kad sve nestane Ostaju ožiljci U nama svima
Sećanja sam zaledila Al' nisam bol pobedila
Refren(x3):
Ne mogu više da zadržim bol Ne pomažu tablete uz sav alkohol I plačem Miso moj, plačem pred strancima Još ukus tuge teče na mojim nepcima
Ne mogu više da zadržim bol Ma neka sam sto puta ja slabiji pol I kada ostarim, i kad posivi sve oči će mi biti od plača crvene | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:28 am | |
| TOSE PROESKI - BOZE, BRANI JE OD ZLA
Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja
Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja
Ref.
Ref.
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:29 am | |
| Toše Proeski – Još uvijek sanjam da smo zajedno
Od kad te nema ne mogu budan biti Jer sve što želim u tome budeš i ti Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju.
Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna.
Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud.
Otkad te nema, nema ni pola mene Jer sve u meni od toga dana vene Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju.
Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam.
Još uvijek sanjam da smo zajedno K`o nekad davno ti i ja Al` jutro svaki put mi pokvari Tu slatku prevaru iz sna.
Još uvijek sajam da smo zajedno I da je sve k`o prvi put Al` jutro nosi golu istinu Da sve je bilo uzalud. | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:30 am | |
| TANJA BANJANIN - PAMTIM
Secam se ulice i kise koja pocinje. Jos cujem korake, jos kao da je zivo sve. Dugo sam stajala kad ledja si okrenuo. Znala sam sta je to, nebo se srusilo. Pamtim kao juce da bilo je. Pamtim a prosle su godine. Ta stranica u prici koja boli, Kad se ode a jos se voli. Za sve sada prekasno je, Zar ne? Pamtim i jos uvek u mom si snu. Pamtim, isti bol jos je tu. Ta stranica u prici koja fali. Da l' smo jedno drugome dali sve? Bolje moglo je, zar ne? Nisam razumela, ne umem da zaboravim taj prekinuti film. Jos uvek borim se sa tim. Dugo sam stajala kad ledja si okrenuo. Znala sam sta je to, nebo se srusilo. Pamtim kao juce da bilo je. Pamtim a prosle su godine. Ta stranica u prici koja boli, Kad se ode a jos se voli. Za sve sada prekasno je, Zar ne?
Pamtim i jos uvek u mom si snu. Pamtim, isti bol jos je tu. Ta stranica u prici koja fali. Da l' smo jedno drugome dali sve? Bolje moglo je... | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:31 am | |
| Bisera Veletanlic - Ti nisi sam
Kad su dani sumorni, kad su noci bez ljubavi tada znaj, ti nisi sam, ja sam s tobom i nije kraj Ja cu doci u tvoj san da ti malo jos snage dam ali ne, ne trazi tad da se vratim tebi ja Zaboravi sve, zivi kao pre, ja cu iz daleka da te pratim svud... Oprosti... Kad su dani sumorni... i nije kraj... Nije kraj... | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 01, 2011 7:32 am | |
| Natasa Bekvalac - Dobro Moje
Ja mogu da se kunem u laz kad pomislis da dobro me znas ucinila bih nesto ludo radi reda
Ja mogu da ti pokvarim dan k'o crna zemlja teska sam ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada
Uvek sam htela divlje, a terala pitome zbog toga i srce moje se ne daje nikome samo se tuge broje za pogresne izbore i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem
Ja mogu da te ostavim sad da ljubomorna preturim grad kad u pola noci vidim da te nema
Ja mogu da ti porusim svet, al' necu da flertujem sa drugih pet, al' necu ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 29, 2011 7:12 pm | |
| Uriah Heep - July morning
There I was on a July morning Looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun
At the sound Of the first bird singing I was leaving for home With the storm And the night behind me And a road of my own
With the day came the resolution I'll be looking for you La la la la …
I was looking for love In the strangest places Wasn't a stone That I left unturned Must have tried more Than a thousand faces But not one was aware Of the fire that burned
In my heart, in my mind, in my soul La la la la …
There I was on a July morning I was looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun
And at the sound Of the first bird singing I was leaving for home With the storm And the night behind me Yeah, and a road of my own
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Apr 29, 2011 8:42 pm | |
| Led Zeppelin - Since I've Been Loving You
Working from seven to eleven every night, It really makes life a drag, I don't think that's right. I've really been the best, the best of fools, I did what I could, yeah. 'Cause I love you, baby, How I love you, darling, How I love you, baby, I'm in love with you, girl, little girl. But baby, Since I've Been Loving You, yeah. I'm about to lose my worried mind, ah, yeah.
Everybody trying to tell me that you didn't mean me no good. I've been trying, Lord, let me tell you, Let me tell you I really did the best I could. I've been working from seven to eleven every night, I said It kinda makes my life a drag, drag, drag, drag.. Lord, yeah, that ain't right... no no Since I've Been Loving You, I'm about to lose my worried mind.
Said I've been crying, yeah, oh my tears they fell like rain, Don't you hear them, Don't you hear them falling, Don't you hear them, Don't you hear them falling.
Do you remember mama, when I knocked upon your door? I said you had the nerve to tell me you didn't want me no more, yeah I open my front door, I hear my back door slam, You know I must have one of them new fangled, new fangled back doors man.
I've been working from seven, seven, seven, to eleven every night and It kinda makes my life a drag... a drag, drag, oh yeah it makes a drag. Baby, Since I've Been Loving You, I'm about to lose, I'm about lose lose my worried mind. Just One more, Just One more Oh yeah, since I've Been Loving You, I'm gonna lose my worried mind.
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Maj 06, 2011 8:36 pm | |
| Deep Purple - When a Blind Man Cries
If you're leaving close the door. I'm not expecting people anymore. Hear me grieving, I'm lying on the floor. Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure. I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale. When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Had a friend once in a room, had a good time but it ended much too soon. In a cold month in that room we found a reason for the things we had to do.
I'm a blind man, I'm a blind man, now my room is cold. When a blind man cries, Lord, you know he feels it from his soul. | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Maj 15, 2011 8:43 am | |
| Led Zeppelin - Stairway To Heaven
There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying the stairway to heaven. When she gets there she knows, if the stores are all closed With a word she can get what she came for. Ooh, ooh, and she's buying the stairway to heaven.
There's a sign on the wall but she wants to be sure 'Cause you know sometimes words have two meanings. In a tree by the brook, there's a songbird who sings, Sometimes all of our thoughts are misgiven. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it makes me wonder.
There's a feeling I get when I look to the west, And my spirit is crying for leaving. In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees, And the voices of those who stand looking. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it really makes me wonder.
And it's whispered that soon if we all call the tune Then the piper will lead us to reason. And a new day will dawn for those who stand long And the forests will echo with laughter.
If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now, It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There's still time to change the road you're on. And it makes me wonder.
Your head is humming and it won't go, in case you don't know, The piper's calling you to join him, Dear lady, can you hear the wind blow, and did you know Your stairway lies on the whispering wind.
And as we wind on down the road Our shadows taller than our soul. There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold. And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll.
And she's buying the stairway to heaven.
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Čet Maj 19, 2011 8:58 am | |
| Bijelo dugme - Selma
Selma Putuje na fakultet Ona putuje, ja kofer nosim Molim Tezak je al' posto njen je licno Ja i taj kofer volim
Selma, Selma, Zdravo, Selma Putuj, Selma I molim te, ne naginji se kroz prozor
Selma Na ulasku u voz ti htjedoh rec' Nesto njezno, sto izaziva Pozor Al’ rekoh samo zdravo, Selma I molim te ne naginji se kroz prozor
Selma, Selma, Zdravo, Selma Putuj, Selma I molim te, ne naginji se kroz prozor | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Maj 20, 2011 8:16 pm | |
| Nataša Bekvalac - Nikad ne reci nikad
Kad mi se najmanje budeš nadao iz lavirinta svog kada izađem mozda na tvoja vrata zakucam tišinu bar da prekinem. Kad mi se najmanje budeš nadao ko nekad nezvana ću ti svratiti za vremenom što prošlo je još ćemo dugo žaliti.
REF. Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja sve je moguće nema pravila.
Nikad ne reci nikad šta nosi jutro, ko to zna sama sa sobom još nisam raskrstila.
Kad mi se najmanje budeš nadao i kada naizgled šanse nestanu možda nas sudbina tek planira i njene niti povežu. Kad mi se najmanje budeš nadao ko nekad nezvana ću ti svratiti za vremenom što prošlo je još ćemo dugo žaliti.
REF.
Mogu da budem mnogo bolja i mogu da budem ponovo tvoja ponovo tvoja.
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pon Jun 13, 2011 10:08 am | |
| Indeksi - Bila jednom ljubav jedna
Bio jednom jedan uzdah bila jednom jedna sjena bio jednom jedan čovjek bila jednom jedna žena bila jednom jedna žena
Bio jednom jedan mangup bila jedna cura čedna imali su svoju priču bila jednom ljubav jedna bila jednom ljubav jedna
Stotinama godina, ponavljeju se teme bila jednom ljubav jedna ali kratko vrijeme
Bio jednom jedan šapat jedan vrisak bola dvije usne, dodir jedan i istina gola ... | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Sre Jun 29, 2011 8:43 am | |
| Rihanna - Unfaithful
Story of my life Searching for the right But it keeps avoiding me Sorrow in my soul Cause it seems that wrong Really loves my company
He's more than a man And this is more than love The reason that the sky is blue The clouds are rolling in Because I'm gone again And to him I just can't be true
And I know that he knows I'm unfaithful And it kills him inside To know that I am happy with some other guy I can see him dying
I don't wanna do this anymore I don't wanna be the reason why Everytime I walk out the door I see him die a little more inside I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be... A murderer
I feel it in the air As I'm doing my hair Preparing for another date A kiss upon my cheek As he reluctantly Asks if I'm gonna be out late I say I won't be long Just hanging with the girls A lie I didn't have to tell Because we both know Where I'm about to go And we know it very well
Cause I know that he knows I'm unfaithful And it kills him inside To know that I am happy with some other guy I can see him dying
I don't wanna do this anymore I don't wanna be the reason why Everytime I walk out the door I see him die a little more inside I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be... A murderer
Our love, his trust I might as well take a gun and put it to his head Get it over with I don't wanna do this Anymore Uh Anymore (anymore)
I don't wanna do this anymore I don't wanna be the reason why And everytime I walk out the door I see him die a little more inside And I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be... A murderer (a murderer)
No no no no
Yeah yeah yeah | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Jul 01, 2011 5:58 am | |
| Rihanna - Russian Roulette
Take a breath, take it deep "Calm yourself," he says to me If you play, you play for keeps Take the gun, and count to three I'm sweating now, moving slow No time to think, my turn to go
And you can see my heart beating You can see it through my chest Said I'm terrified, but I'm not leaving I know that I must pass this test So just pull the trigger
Say a prayer to yourself He says, "Close your eyes, sometimes it helps" And then I get a scary thought That he's here means he's never lost
And you can see my heart beating Oh, you can see it through my chest Said I'm terrified, but I'm not leaving Know that I must pass this test So just pull the trigger
As my life flashes before my eyes I'm wondering will I ever see another sunrise? So many won't get the chance to say goodbye But it's too late to think of the value of my life
And you can see my heart beating Oh, you can see it through my chest Said I'm terrified, but I'm not leaving, no Know that I must pass this test
You can see my heart beating Oh, you can see it through my chest I'm terrified, but I'm not leaving, no Know that I must pass this test So just pull the trigger
| |
| | | martina ___
Broj poruka : 951 Datum upisa : 24.07.2011 Raspoloženje : nije lose,a moglo bi bolje!
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Jul 31, 2011 11:34 am | |
| Indexi
Sanjam
Sanjam da te opet slusam kako dises kako dises dok savija se trava da me dira tvoja kosa plava tvoja kosa na mom licu draga
Sanjam da se opet volimo u klasju u tom klasju sto lezi tu pod nama i da luta tvoja ruka vrela tvoja ruka preko moga tijela
Ref. 2x Samo jedan zivot imam i ludo ga bacam jer zavoleh jednu zenu zenu koju sanjam
Samo jedan zivot imam koji nisam htio jer zavoljeh jednu zenu koju nisam smio
Sanjam da ti kazem vrati mi se draga ako treba pobegni od svega jer je zivot samo ovaj jedan nema nista, nista izvan njega
Ref. 2x
Samo jedan zivot imam i ludo ga bacam jer zavoleh jednu zenu zenu koju sanjam samo jedan zivot imam koji nisam htio
Jer zavoljeh jednu zenu zenu koju sanjam | |
| | | martina ___
Broj poruka : 951 Datum upisa : 24.07.2011 Raspoloženje : nije lose,a moglo bi bolje!
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Jul 31, 2011 11:36 am | |
| Magazin
Ginem
Ja na koljenima sam i bicu tako znam dok se budem sjecala tebe pod prstima ja izgubila sam vid i koje je boje zid iza kojeg sanjas ti
Ref. 2x Ginem za tobom, ljubavi, ginem k'o vojnik na nocnoj strazi k'o covjek koji srecu trazi
Evo idem samo za jedno jos brinem sto priznacu si sve ja kad ubiju me sjecanja
| |
| | | martina ___
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Jul 31, 2011 11:39 am | |
| Magazin
Da li znas da te ne volim
Teska srca priznajem kao da te izdajem cijeli dan mi proleti da te se i ne sjetim na prste ja izbrojim sve to sto od nas ostalo je
Dugo nisam stopala grijala na tvojima i vec dugo tebi sam okrenuta ledjima i gdje su sad ta lika dva nasmijana na slikama
Ref. Da li znas da te ne volim cujes li, tebi govorim trosi se sve zao mi je, al' tako je
Da li znas da te ne volim gdje je puklo, to i ne pamtim trosi se sve zao mi je, al' tako je zao mi je, ali tako je
Sve na svijetu mijenja se na bolje il' na gore neke vatre dogore sto ljubis me u krivi cas nije do nas, nije do nas
| |
| | | martina ___
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Ned Jul 31, 2011 11:42 am | |
| Zlatko Pejakovic
" Ove Noci Jedna Zena Mirno Spava "
Volio je zenu svog zivota sada tugu svoju vjesto skriva bezbroj puta vraca se i krene da opet dodje k' njoj pod prozore njene.
Ljubio je njenu kosu plavu zelio da ima zvijezdu sjajnu sada skriven u sjenci od granja on se sjeca njenih milovanja.
Ove noci jedna zena mirno spava na jastuku rasuta joj kosa plava u tisini doma svoga mirnog zdanja ove noci jedna zena nesto lijepo sanja.
Ove noci jedan covjek nekud luta nacas misli da je stig'o na kraj puta ove noci jedan covjek tuzno bdije dok niz lice umorno mu hladna kisa lije.
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Sre Avg 10, 2011 6:56 am | |
| Barbra Streisand - Woman In Love
Life is a moment to space When the dream is gone it's a lonelier place
I kiss the morning goodbye But down inside, you know we never know why The road is narrow and long When eyes meet eyes and the feeling is strong I turn away from the wall, I stumble and fall, but I give you it all
Chrous: I am a woman in love And I'd do anything to get you into my world and hold you within It's a right, I defend, over and over again What do I do?
With you eternally mine In love there is no measure of time We planned it all at the start That you and I live in each other's heart We may be oceans away You feel my love, I hear what you say. No truth is ever a lie, I stumble and fall, but I give you it all.
(Chrorus)
Ooooh Yes I am a woman in love and I'm talking to you, You know I know how you feel, what a woman can do. It's a right, I defend, over and over again. What do I do. I'm a woman in love And I'll do anything to get you into my world And hold you within It's a right I defend ....
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Avg 19, 2011 5:52 am | |
| MIKI JEVREMOVIC - AKO JEDNOM VIDIŠ MARIJU
Ne pitaj zašto godine prolaze u jednom danu ne traži moje osmehe kad znaš da neću biti tvoj
Ako jednom vidiš Mariju ti joj reci da je volim Ako jednom vidiš Mariju ti joj kaži za moj bol
Ne čekaj noću satima da vidiš povratak moj ne traži da se vratim ja ti znaš ne mogu biti tvoj
Ne pitaj zašto godine...
Ako sretneš moju Mariju ti joj reci da je volim ako sretneš moju Mariju ti joj kaži za moj bol
| |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Pet Avg 19, 2011 10:09 pm | |
| Omega - I Go Away
I go away I don't want to stay Only you I told I will start today. I go quite awhile till I find wonder high for I won't have to cry.
I go tonight I don't want to fight. People's eyes are cold instead of warm and bright. I go quite awhile till I find wonder high. I promise to write.
I don't know when I saw him go teardrops roll down my face. I said don't cry little boy goodbye find that's wonderful place.
I go away I don't want to stay Only you I told I will start today. I go quite awhile till I find wonder high for I won't have to cry. | |
| | | Johnny ____
| Naslov: Re: Tekstovi pesama Sub Avg 20, 2011 7:09 am | |
| Andy Williams - Love Story
Where do i begin To tell the story Of how greatful love can be The sweet love story That is older than the sea That sings the truth about the love she brings to me Where do i start
With the first hello She gave the meaning To this empty world of mine That never did Another love another time She came into my life And made a living fine She fills my heart
She fills my heart With very special things With angel songs With wild imaginings She fills my soul With soo much love That anywhere i go Im never lonely With her along who could b lonely I reach for her hand Its always there
How long does it last Can love be measured by the hours in a day I have no answers no But this much i can say I know ill need her till this love song burn away And she;ll b there... How long does it last Can love b measured by the hours in a day I have no answers no But this much i can say I know ill need her till this love song burn away And she'll be there... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tekstovi pesama | |
| |
| | | | Tekstovi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|