Trojanka ____
Broj poruka : 1717 Datum upisa : 14.05.2011 Godina : 53 Lokacija : tu, negde blizu srca Raspoloženje : uvek raspoložena
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Feb 17, 2012 12:12 am | |
| >> Mujo ide na posao i ugleda Hasu na vrhu nebodera. >> - Što to radiš, bolan Haso? >> - Ma pogodio me snajperist u muda, morali su mi doktori sve odstraniti. Odlučio >> sam se ubiti. >> - Jes, imaš pravo, nema smisla tako živjeti. Zbogom Haso, jarane stari. >> Mujo produži na posao iako mu je žao Hase, ali što ćeš, život je okrutan. >> Navečer se vraća kući i ugleda Hasu kako još uvijek stoji na vrh nebodera. >> - Haso, što radiš gore cijeli dan. Skoči već jednom. >> - Skočio bih, ali nemam muda.
| |
|
Crna.zg Djavolica
Broj poruka : 4422 Datum upisa : 06.07.2011 Godina : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon Feb 20, 2012 2:48 am | |
| Izvede učiteljica Muju pred ploču na kojoj visi zemljopisna karta: 'Mujo, nađi mi Ameriku.' 'Evo je.' 'Dobro, sjedi na mjesto.' 'Haso, tko je pronašao Ameriku?' 'Pa, Mujo!' | |
|
miska _
Broj poruka : 54 Datum upisa : 29.10.2011 Raspoloženje : ok
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Jun 07, 2013 9:39 am | |
| Mujo nezadovoljan poslije prve bracne noci ode kod Hase da mu isprica sta mu se desilo. - Moj Haso da ti je cuti ovo, sinoc na prvoj bracnoj noci nije mi se dalo nesto, opala mi koncetracija.
Odgovori mu Haso - Uzmi pistolj i kad krenes da vodis ljubav opali tri metka u zrak , radi atmosfere
Mujo nakon toga ode da vodi ljubav, i u sred posla opali tri metka, kad iz ormara izleti komsija Ismet.
- Nemoj me Mujo ubiti , necu vise nikad!
| |
|
miska _
Broj poruka : 54 Datum upisa : 29.10.2011 Raspoloženje : ok
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet Jun 07, 2013 9:39 am | |
| Pitali Fatu:
• Fato, koju ti kontracepciju koristiš?
Kaže Fata:
• Kantu!
• Kakvu kantu, bona Fato, nije to kontracepcija!
• Jest' bogami, znaš ti mog Muju, da je onako malešan, pa se mora popeti na kantu kad vodimo ljubav. Kad ja njega vidim da zakoluta očima, ja šutnem kantu! | |
|