BLEKIJEV SVET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLEKIJEV SVET

PrijemPortalGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Rivali se predali, titula već Fetelova

Ići dole 
AutorPoruka
cantona
____
____
cantona

Broj poruka : 1568
Datum upisa : 01.04.2011
Raspoloženje :

Rivali se predali, titula već Fetelova Empty
PočaljiNaslov: Rivali se predali, titula već Fetelova   Rivali se predali, titula već Fetelova EmptyPon Jun 27, 2011 10:14 pm

Lakoća sa kojom je Sebastijan Fetel trijumfovao na trci u Valensiji izgleda da je potpuno demoralisala Luisa Hemiltona iz Meklarena i Fernanda Alonsa iz Ferarija, dvojicu vozača od kojih se očekivalo da mu ove sezone budu najveća konkurencija u borbi za titulu.

Branilac titule vodio je od prvog do poslednjeg kruga i ostvario šestu pobedu na osam trka, a preostale dve pripale su rivalima iz tabora Meklarena Luisu Hemiltonu i Džensonu Batonu.

– Samo želim da završavam trke jer je Sebastijan prilično odmakao. Mislim da je titulu već osvojio. Osim ako ne završi narednih 10 trka, definitivno će osvojiti titulu. Trijumfovao je na šest od osam trka i ima 89 bodova više od mene – iskren je Hemilton.

U istoj situaciji je i Fernando Alonso. Španac u Ferariju ima zaostatak 99 bodova u odnosu na Sebastijana Fetela. Pri tom bolid Ferarija je imao više problema od početka sezone za razliku od Meklarena koji je ipak uspeo da ostvari dve pobede.

– Drago mi je što tim napreduje u odnosu na početak sezone. Međutim, moj zaostatak je ogroman, 99 bodova, pa je očigledno da šampionat nije u našim rukama. Moraćemo da idemo trku po trku, da pokušamo da pobedimo na nekoj i čekamo grešku Red Bula – najavljuje taktiku Alonso.
Nazad na vrh Ići dole

Rivali se predali, titula već Fetelova
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BLEKIJEV SVET :: SPORT :: SPORT RAZNO-
Skoči na: