Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
Naslov: Red Hot Chilli Peppers u Zagrebu? Sub Nov 26, 2011 1:24 am
Hrvatski mediji pišu da će "Pepersi" nastupiti u Zagrebu u avgustu sledeće godine
Iako na zvaničnom sajtu benda nema vesti o nastupu benda u Hrvatskoj, portal Večernji.hr piše da bend dolazi u Zagreb, kao i da će koncert biti održan na Hipodromu u avgustu sledeće godine.
Red Hot Chilli Peppers nalazi se na svetskoj turneji na kojoj promoviše svoj deseti studijski album "I'm with you".
Ovo je prva turneja benda posle turneje "Stadium Arcadium" u okviru koje su posetili i Srbiju.
Izvor:Mondo
Angie ______
Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
Naslov: Merlin počeo "ispočetka" Sub Nov 26, 2011 1:25 am
Neviđene mere obezbeđenja. Incidenata nije bilo, ali je moglo da ih bude na loše organizovanim ulazima, pa su i publika i novinari više od sat vremena čekali na hladnoći da uđu u dvoranu. Samom pevaču nismo našli zamerku.
Zbog ogromnih redova, ali i detaljnog pretresa na ulazu, koncert bosanskog pevača kasnio je više od sat vremena. Dino Merlin je beogradske koncerte "Ispočetka" započeo u 21.10 istoimenom pesmom. Nervoza i obraćanje pažnje na svaki pokret policije i obezbeđenja su nestali, ali i dalje se u vazduhu osećala neka "stegnutost".
"Dobro veče dragi Beograde, dobro veče dragi ljudi. Za mene je ovo svečanost. Došao sam posle dugog puta... Ja sam u godinama kada mi je sve dosadno i pitao sam jednog prijatelja, šta sada da radim, a on mi je odgovorio – idi u Beograd, tamo je sve spektakl…", možda je pevač planirao još nešto da kaže, ali oko 18.000 vernih fanova mu nisu dozvolili, dvoranom je odjeknuo aplauz…
Bosanski kantautor, kojem je ovo prvi koncert u srpskoj prestonici posle više od 20 godina, samo je razvukao širok osmeh i publici pokazao da je odličan žongler sa čašama. Po bini je trčao kao da je "deset mlađi" i svestan da više nema "onih 18 godina"…
Počeli su da se nižu već dobro poznati hitovi koje je publika horski pevala sa pevačem, a onda je na veliku binu koja je sezala skoro do pola partera i u sredini je imala prostor za one najvatrenije Dinove fanove, izašla Ivana Banfić i sa njim izvela jedan od najpopularnijih dueta "Godinama".
Više niko nije obraćao pažnju na policajce u opremi za razbijanje demonstracija, ali na sreću intervencija nije bila potrebna.
Svi su u Areni bili samo zbog muzike, a Dino je publiku obavestio da je u petak prvorođenim bebama u Beogradu i Sarajevu poklonio po dukat kao simbol međubratskog pomirenja. Naravno da je nagrađen aplauzom, a kako i ne bi, kada je su hitovi "pljuštali k'o iz rukava".
"Publika me diljem sveta pitala kada ćeš u Beograd i evo me. Ja nikada nisam bio na koncertu Dina Merlina, pa me interesuje kako je", pitao je publiku koja mu je sa zadovoljstvom horski odgovorila – "Odlično!"
A onda već nešto posle 23 časa pokušao je prvi put da ode sa bine, ali nije "imao srca" jer ipak ga nije bilo više od dve decenije… Čim su počeli prvi taktovi svima dobro poznatog hita "Supermen", dvorana je bila pred "ključanjem", a na bini dvojica od najboljih pop muzičara Balkana - Željko Joksimović i Dino Merlin.
Nizali su se hitovi "Konkuzna vremena", "Sa mojih usana", "Nešto lijepo treba da se desi", "Učini mi pravu stvar", "Danas sam OK"..., na sceni smenjivali plesači, balerine "zarobljene" u plastične lopte i taman kada je atmosfera bila na vrhuncu, Dino je opet hteo da ode i ostane nam dužan čuvene "Jorgovane"…
"Bili smo prijatelji i kada smo vozili u rasklimanom autobusu, prijatelji smo i danas kada jedemo kavijar i pijemo šampanjac. Ništa se nije promenilo", naravno pričao je o svojoj velikoj prijateljici Vesni Zmijanac koja se na bini, uz Dina odevenog u plavo-belu košulju, moderne spuštene crne pantalone i lakovane cipele, pojavila u dugoj zelenoj haljini i pevala kao nekada. Kada je publika počela da skandira njeno ime, jedna od nekada jedna najvećih zvezda bivše Jugoslavije jedva je zadržala suze.
Saznali smo i da je "Sarajevo gdje je nekad bilo" i da je "Bosnom behar probeharao" i naravno da je "Sve laž osim smrti" koja je možda bila i jedna od najemotivnijih pesama.
"Hvala, uživali smo i da ste mi živi i zdravi. Valjda će opet biti prilike da se sretnemo…", pokušao je Dino i treći put da ode sa scene, ali je izgleda zaboravio da se u Srbiji sve radi tri puta, trebalo ili ne, pa je tako i on "častio" još jednim bisom…
"Još dva dana smo tu… i zauvek, hvala!"
"Ako me ikad sretneš" bila je poslednja pesma na prvom koncertu koji je završio desetak minuta pre ponoći. Zadovoljna lica su napuštala dvoranu još uvek pevušeći omiljenu im pesmu, dok su ih smrknuti ili bolje rečeno smrznuti policajci bledo posmatrali.
Dino Merlin će nastupiti i 26. i 27. novembra u Areni. Karte za sva tri koncerta su rasprodate.
Prvi koncert Dina Merlina u Areni kasnio je zbog detaljnog pretresa posetilaca i velikih gužvi na ulazu. Iako su organizatori ranije apelovali na posetioce da ne unose upaljače, šminku, parfeme, alkohol, vodu, sokove, hranu, kao ni zastave ni transparente, pretres i oduzimanje nedozvoljenih predmeta napravili su zastoj na ulazima.
Nekolicina nacionalističkih grupa pozivala je ranije na bojkot koncerata bosanskog pevača, zbog navodnih antisrpskih izjava tokom poslednjeg rata na prostoru bivše Jugoslavije, i pokrenuto je više peticija u kojima je tražena zabrana koncerata.
Policija je saopštila da je preduzela sve potrebne mere kako bi se koncerti održali bezbedno.
(Dado Popović, MONDO)
Angie ______
Naslov: Besplatni festival ženskih bendova Sub Nov 26, 2011 1:26 am
U Kulturnom centru Grad nastupaju tri beogradska i jedan somborski ženski bend. Ulaz slobodan!
Festival ženskog audiovizuelnog stvaralaštva "Femix" predstavlja muzički program u vidu nastupa četiri domaća ženska benda.
Nastupaju Xanax, Fandango i Methyl Orange iz Beograda, kao i Line Out iz Sombora.
Ovogodišnji festival, pored muzičkog dela u KC Gradu, obuhvata i filmski program i foto izložbu koji se otvaraju 25. novembra u Reksu. Ulaz na sve programe u okviru Femix Festa je besplatan, a svi posetioci muzičke večeri u KC Gradu će na poklon dobiti po primerak Femiksete 2011, kompilacije domaćih ženskih bendova. Na ovogodišnjoj Femikseti, drugoj po redu, našlo se čak 27 pesama sa ženskim autorstvom.
Projekat "Femix – Mreža ženskog stvaralaštva" realizuje omladinska organizacija Klub OPA "Omladina pokreće akciju", a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.
(MONDO)
Angie ______
Naslov: Džoni Štulić muziku zamenio knjigama Sub Nov 26, 2011 10:45 pm
Bivši frontmen Azre kaže da "živi sa knjigama", i da nema vremena ni za šta drugo.
Branimir Džoni Štulić, koji već više od dve decenije živi u Hautenu u Holandiji, rekao je za "Blic" da se odlično oseća i da non-stop radi.
"Znam šta se piše u medijima, i to mi se gadi. Nemam ništa da kažem za takve novine, ono što radim njih ne zanima, jer godinama se već bavim prevođenjem najvažnijih knjiga svetske baštine", rekao je Štulić.
Muzičar je već prepevao "Ilijadu", "Odiseju", kineske, sumerske i ostale drevne zapise, trenutno radi na Plutarhu a želja mu je da se pozabavi indijskim spisima.
"Ja sam se opredelio za indijsko jezgro, Kali Jugu ili Kaljugu, i neke stare indijske tekstove sam već prevodio. Stari Indijci su pisali o brojnim nebeskim ratovima u spevu 'Mahabharata'. Danas mi sve te pojave zovemo NLO, kontakti sa vanzemaljcima, ali u staroj Indiji takve stvari su bile deo realnosti. Takve stvari možemo zvati i duhovima i duhovnim svetom, ja duhove prevodim kao seni. Nadareni ih mogu videti mutno, kao kada neko ko dobro vidi stavi naočare sa dioptrijom. Mislim da su Indijci o takvim nadnaravnim stvarima pisali realnije od Sumera. Sve je to deo jedne zaista velike priče koja svakako nije za novine. Voleo bih možda da u budućnosti pokušam da prevedem taj spis", rekao je Štulić i dodao da stiže samo da "živi sa knjigama i spava".
"Sa Azrom sam bio vredan, ali nakon raspada benda nisam želeo da komponujem za pozorište ili film. Otpevao sam ponovo stare narodne pesme iz svih krajeva Balkana", otkrio je on.
(MONDO)
Angie ______
Naslov: Sprema se mjuzikl na pesme Dejvida Bouvija Ned Nov 27, 2011 7:41 pm
Mjuzikl zasnovan na pesmama slavnog britanskog muzičara Dejvida Bouvija pod nazivom "Heroes: The Musical" imaće premijeru u martu u Londonu, piše danas list "Gardijan".
Mjuzikl zamišljen kao futuristička fantazija, govori o čuvenom majoru Tomu, liku koji se spominje u pesmi Bouvija - "Space Oddity".
Bouvi, jedan od najuspešnijih britanskih tekstopisaca, retko dozvoljava da se njegove pesme koriste na ovaj način, te je autor mjuzikla Dip Sing bio iznenađen kada je Bouvi pristao da njegove pesme budu korišćene u predstavi.
"Njegovi saradnici su nas upozorili da su male šanse da bi bio zainteresovan za ovaj projekat, kao i da su ga već pitali za istu stvar više puta", dodao je on. Sing, bivši tekstopisac, uveren je da je Bouvi popustio ovog puta, jer mjuzikl nije nostalgična priča o sedamdesetim godinama, već je smešten u budućnost i ima za cilj da pokaže "vanvremenski značaj" Bouvijevih stihova.
Ansambl će činiti više od 30 izvođača koje će na sceni pratiti bend, a mjuzikl će obuhvatiti oko 20 pesama, kao što su "Heroes", "The Man Who Sold The World", "The Jean Genie", "Let's Dance".
Izvor:Blic
Angie ______
Naslov: Bubnjar „Regine“ ima novu grupu Pon Nov 28, 2011 7:22 pm
Na muzičkoj sceni pojavila se nova grupa “Supermusic” sastavljana od poznatih i uspešnih pop-rok muzičara. Uskoro izlazi i njihova prva pesma “Tvoj muž”.
Članovi benda “Supermusic” su Bojan Milićević iz grupe “Regina”, Alek Aleksov, producent, zatim pevač Nenad Ćeranić i Jelena Mihajilović koja ovih dana objavljuje album sa obradama rok hitova odsviranih na violončelu.
- Naše pesme govore o svakodnevici; bahatosti novih bogataša i filozofiji po kojoj je bolje udati se zbog novca, nego zbog ljubavi. Govorimo o mladićima koji su zbog tankog novčanika nesigurni u sebe pa više i ne prilaze devojkama. Zato zadrigli skorojevići uživaju u tranziciji koja im ide na ruku jer im materijalno bogatstvo omogućava i bogat ljubavni život - kaže Bojan Milićević koji je napisao tekst za pesmu “Tvoj muž” koja govori upravo o tome.
Angie ______
Naslov: Finalni okršaj u „Prvom glasu”: Darija najveći favorit za pobedu Pon Nov 28, 2011 7:25 pm
Finale borbe muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije” su uveliko počele, a ove subote šou je napustila Novosađanka Ana Perišić. Ona i Aleksandra Dabić imale su najmanje SMS glasova gledalaca, a iz muzičkog duela koji je usledio odlukom žirija prošla je Aleksandra. Ostalo je još šest finalista, a sudeći prema mišljenju muzičkih znalaca i ljubitelja ove emisije, najveći favorit je Darija Lukić iz Sevojna.
- Zaista sam počastvovana svim komplimentima koje dobijam i velikom podrškom, ali moram priznati da je i odgovornost još veća jer bi trebalo opravdati poverenje publike. Bitno mi je da dam sve od sebe, a pobedi se nadam, kao i svako od nas. Moram priznati da sam i pre „Prvog glasa Srbije“ pokušavala da se ostvarim u muzičkim vodama u drugim takmičenjima, ali je bilo bezuspešno. Nezavisno od pobede, bitno mi je da publika prepozna moju ljubav prema muzici i interpretaciji - priča Darija Lukić i dodaje:
- Priznajem da je popularnost slatka i da godi, ali ću ja svojim radom pokazati da ona neće biti samo trenutna. Svi smo jedni drugima konkurencija, ali se to ne oseća u našim odnosima.
Srpska predstavnica na prošlogodišnjoj “Evroviziji” Danica - Nina Radojčić, kaže da gleda “Prvi glas Srbije” kad god stigne i da je primetila veliki broj sjajnih pevača a i njen favorit je Darija.
- Srbiji treba što više dobrih pevača i smatram da svaki projekat koji pruža priliku anonimnim pevačima treba podržati. Ja sam apsolutno za takvu vrstu takmičenja. Inače, dopada mi se stil pevanja Darije Lukić, ali i svi ostali finalisti su sjajni. Mislim da je Darijin način pevanja najpribližniji mom pevanju - ističe Nina.
- Srbiji treba što više dobrih pevača i smatram da svaki projekat koji pruža priliku anonimnim pevačima treba podržati. Ja sam apsolutno za takvu vrstu takmičenja. Inače, dopada mi se stil pevanja Darije Lukić, ali i svi ostali finalisti su sjajni. Mislim da je Darijin način pevanja najpribližniji mom pevanju - ističe Nina.
Darija Lukić
Rođena: 15. septembar 1986. u Sevojnu Zanimanje: Student Muzika koju sluša: Soul, r’n’b, džez, narodna izvorna muzika Muzički idoli: Areta Frenklin, Pati Label, Tina Tarner, Natali Kol, Bijonse, Džesi Džej, Dženifer Hadson, Nina Badrić, Silvana Armenulić, Bisera Valetanlić... Omiljena pesma: „All the man that I need”, „I’m every woman”, „My fanny valentine”, „Fly me to the moon”...
Najveća konkurencija Dariji su, bar sudeći prema komentarima fanova ovog šou, Nevena Đorđević i Igor Terzija. Za sada je iz finalne grupe ispalo četvoro takmičara, a za titulu naj glasa u Srbiji još se bori i Davor Jovanović koji u razgovoru za “Blic” kaže da zarad uspeha nikada ne bi pravio skandale.
- Ne želim na takav način da dođem do uspeha i ne bih “prodavao” svoj privatni život zarad slave. Najviše volim glas Slađe Alegro, kao i Severina koja ima pesme i karijeru baš po mom ukusu. Najdraža njena pesma mi je “Šta me sad pitaš šta mi je” - kaže dvadesettrogodišnjak iz Kladova.
Angie ______
Naslov: Josipa Lisac pevala u Kikindi Pon Nov 28, 2011 7:28 pm
- Iskreno, nisam ni znala gde je Kikinda, ali mi je neobično drago što su me organizatori Džez festivala pozvali i što sam nastupila u Kikindi - rekla je Josipa Lisac na kraju svog koncerta koji je u nedelju uveče održala u prepunoj sali Narodnog pozorišta u Kikindi.
Karte za njen nastup rasprodate su nedeljama unapred. Osim u sali, stajalo se i na balkonu pozorišta, a publika je stigla iz cele Srbije.
- Koncert je bio jako, jako, dobar, sa jednom velikom emocionalnom podrškom publike. To je apsolutno bilo inspirativno za nas na sceni i to smo svi skupa i pokazali. Bilo je prekrasno. Bogami, kikindska publika ume lepo da sluša i da baš uživa u muzici. Veoma mi je drago što sam prvi put nastupila u Kikindi. Pred njima sam debitovala, oni su bili zatečeni, a onda su osećanja počela da vrcaju sa obe strane i to je prekrasno - rekla je popularna Zagrepčanka.
Da je muzika najvažnija u njenom životu, otkrila je i publici na koncertu.
- Glazba mi je najvažnija, ona je strast, ona je smisao postojanja. Pa, zaista, iskreno, šta bi ja da nemam glazbu. Što bi to mene trebalo činiti sretnom osim ljubavi, koja živi u meni, u mom srcu sada, i glazba. To je jedno veliko ispunjenje i zaista sam sretna što ja imam to.
Angie ______
Naslov: Metallica kao "Crni labud" Ned Dec 04, 2011 7:17 pm
Daren Aronofski, reditelj filma "Crni labud", režirao spot za pesmu "The view" sa zajedničkog albuma benda Metallica i Lua Rida.
Objavljen spot za prvu pesmu sa albuma "Lulu", zajedničkog projekta legendarnog Rida i najuticajnijih metalaca na svetu, koji je režirao nagrađivani Daren Aronofski.
"Kao da snimanje sa Ridom nije dovoljno, sada snimam sa Darenom, mojim omiljenim rediteljem", rekao je bubnjar Lars Ulrih. "Mislim da će spot biti novi 'Crni labud'", dodao je Lu Rid.
Pogledajte.
(MONDO)
Angie ______
Naslov: Adel oborila rekord Ejmi Vajnhaus Pon Dec 05, 2011 8:10 pm
Album "21" britanske pevačice Adel sada je i zvanično naprodavanije muzičko izdanje u ovom veku. Rekord je do sada pripadao albumu "Back To Black" Ejmi Vajnhaus.
Album "21" je od objavljivanja u januaru ove godine do sada prodat u 3,4 miliona kopija, a "Back to Black" u 3,3 miliona. Adelin album je i 45 nedelja među pet najprodavanijih od čega je 18 sedmica bio najprodavaniji album na Ostrvu.
Pored Velike Britanije "21" je i najprodavaniji album ove godine u svetu zahvaljujući čemu je mlada pevačica nominovana u šest kategorija za prestižnu nagradu Gremi.
"Ovo je bila moja godina i mogu samo reći da sam počastvovana. Ja sam napravila album, ali vi ste omogućili da bude to što jeste", izjavila je Adel.
Pevačica je nedavno završila na operaciji glasnih žica, ali je sve proteklo kako treba i uskoro bi trebalo da se vrati na scenu.
(MONDO)
Angie ______
Naslov: Ko je novi Fredi Merkjuri? Ned Dec 11, 2011 7:16 pm
Vest koja je obišla svet (i razočarala mnoge) je ona da je pobednik "Američkog idola" Adam Lambert, navodno, naslednik legendarnog Fredija Merkjurija.
Legendarni bend "kraljevski" je odradio koncert u Beogradskoj areni sa pevačem Polom Rodžersom, nakon čega je vredno radio na snimanju albuma sa poznatim muzičarima kao gostima i pripremi nove turneje.
U međuvremenu su krenule glasine da bend traži novog pevača, pa je čak Brajan Mej rekao da je pregovarao i sa Lady Gagom koja će se pojaviti kao jedan od gostiju na albumu. Sada, mediji pišu da se Queen "zakačio" za Adama Lamberta, pobednika muzičkog takmičenja, sa kojim je bend nastupio na dodeli MTV nagrada.
"Adam se polako, ali sigurno pretvara u velikog frontmena", rekao je bubnjar Rodžer Tejlor, koji nije želeo da otkriva da li Adam samo gost na albumu ili novi Fredi Merkjuri.
Izvor:mondo
Assassin _
Broj poruka : 1416 Datum upisa : 17.04.2011 Godina : 31 Lokacija : Masyaf Raspoloženje : Searching for target
Naslov: Re: Muzičke vesti Čet Dec 15, 2011 4:35 am
Karte za Egzit 4.490 dinara
Prve ulaznice za Egzit festival naredne godine po ceni od 4.490 dinara biće u prodaji u petak 16. decembra tačno u podne na sajtu Gigstix.com. Egzit će se održati od 12. do 15. jula Broj ovih ulaznica je ograničen, a najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da kupe do četiri ulaznice po toj ceni. Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Egzit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6.990, a redovna cena biće 10.990 dinara. Trinaesti Egzit festival održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.
Angie ______
Naslov: Eurosong: Nina Badrić peva za Hrvatsku Sre Jan 11, 2012 12:27 am
Jedna od najvećih pop zvezda u Hrvatskoj odmeriće snage sa ostalim učesnicima takmičenja u Azerbejdžanu.
Nina Badrić odabrana je za predstavnika Hrvatske na Eurosongu, saopštio je HRT. Zbog ovog direktnog izbora, biće promenjen i koncept festivala Dora, čije je poslednje veče tradicionalno bilo rezervisano za odabir predstavnika na tom takmičenju.
Dora ove godine slavi 20. rođendan, pa će se prve večeri "izređati" svih 19 pesama koje su predstavljale Hrvatsku na Eurosongu, a druge večeri će Badrićeva premijerno izvesti pesmu koja tu zemlju predstavlja ove godine.
Eurosong 2012. biće održan u gradu Baku u Azerbejdžanu, 22, 24. i 26. maja. Srbiju će predstavljati Željko Joksimović.
(MONDO)
Angie ______
Naslov: Gitarista Black Sabbath teško bolestan Sre Jan 11, 2012 12:29 am
Gitarista hevimetal benda Black Sabbath boluje od limfoma.
Vest o bolesti gitariste Tonija Ajomija (63) objavljena na Facebooku.
"Mislite na Tonija i šaljite mu pozitivne vibracije. Toni trenutno sa lekarima razrađuje strategiju borbe protiv raka limfnog sistema i verujemo da će se u potpunosti oporaviti", piše na Facebook stranici benda.
Loše vesti o zdravstvenom stanju gitariste stižu samo mesec dana nakon što je objavljeno da je bend ponovo na okupu i da kreće na svetsku turneju u okviru koje će nastupiti i u Beogradu.
Black Sabbath su uvršteni i u američku i britansku Rokenrol dvoranu slavnih, po mišljenju magazina "Roling stoun" jedan su od najboljih bendova svih vremena, dok ih je MTV proglasio za najveći metal bend ikad. Iza sebe imaju preko 70 miliona prodatih albuma.
(MONDO)
Assassin _
Broj poruka : 1416 Datum upisa : 17.04.2011 Godina : 31 Lokacija : Masyaf Raspoloženje : Searching for target
Naslov: Re: Muzičke vesti Ned Jan 29, 2012 1:04 am
Beogradski alternativni rock/metal sastav Night Shift ovih dana realizovao je spot za pesmu "Ranjena", sa još uvek aktuelnog albuma Bez zaklona.
Ovo je četvrti spot sa pomenutog albuma. Do sada su snimljeni spotovi za pesme "Snovi", i dve verzije za pesmu "Nikada" (celebrities i fanovi).
Night Shift je kao i obično na visini zadatka, a ispod proverite finalni rezultat.
Assassin _
Naslov: Re: Muzičke vesti Uto Feb 14, 2012 1:23 am
Na koncertu Metallice, 8. maja na Ušću, nastupiće i kultni metal bend Machine Head.
Kalifornijski metalci osnovani su 1991. godine. Do sada je bend prošao četiri izmene članova a trenutni sastav čine Flynn (vokal i gitara), Duce (bas), Phil Demmel (gitara) i Dave McClain (bubnjevi). Machine Head je jedan od pionirskih bendova u „Novom talasu američkog hevi metala“. Prvi album „Burn My Eyes“ objavljen 1994.god., bio je veoma uspešan u Evropi i privukao pažnju MTV-a. Do sada su objavili sedam albuma koji su prodati u 2.4 miliona primeraka širom sveta. Organizator koncerta, je pored Arene i Live Nationa, Jelen Live koja je poslednjih godina omogućila koncerte Iggy and The Stooges, Slasha, GNR i mnogih drugih imena.
Ulaznice za koncert benda Metallica mogu se naći po sledećim cenama: PARTER 3300 dinara, FAN PIT 4400 dinara,TRIBINE SEDENJE 5500 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com,www.eventim.rs,www.tickets.rs,www.gigstix.com
Assassin _
Naslov: Re: Muzičke vesti Čet Feb 16, 2012 7:41 am
Legendarni gitarista Sles najavio je novi album "Apocalyptic Love" na kom ce ucestvovati Majls Kenedi (vokalista benda Alter Bridge). Album izlazi 22. maja a ispod moze te videti artwork koji ce se nalaziti na omotu.
Assassin _
Naslov: Re: Muzičke vesti Pet Feb 17, 2012 12:11 pm
Black Sabbath, koji su krajem prošle godine najavili snimanje novog albuma nakon 33 godine i turneju po Evropi, morali su da odlože planove zbog bolesti Toni-a Iommi-a. Kako sada stvari stoje, umesto najavljenih Black Sabbath, 28. juna na Ušću u Beogradu nastupiće svojevrsna super-grupa Ozzy & Friends. Zajedno sa legendarnim pevačem Black Sabbath nastupiće Geezer Butler i Zakk Wylde, kada će poseban deo koncerta činiti Sabbath numere, posvećene Iommi-u. Bend navodi da će na odabranim koncertima nastupiti i Slash.