Evo i ti si poceo da filozofiras?
I ja sam se cesto pitala sta su to osecanja, kako to izgleda. Kako to nase srce ili sta vec reaguje na nekoga, sta se to tamo u organizmu desava u tom trenutku. I ono kad te neko povredi, razocara.. imas utisak da ti se srce kida...
Kod mene je slucaj da mi neko ili prija ili ne prija. Nema sredine. Do sad sam imala tu srecu da me taj prvi kontakt ne prevari. Odnosno prvi utisak bude dobar pokazatelj. Mozda to nije dobro, ne znam. Trudim se da svakom pruzim sansu i da se pokaze.
Volim pozitivne ljude, pune vedrine, dinamicne osobe. U mom slucaju mislim da nije tacno ono "Suprotnosti se privlace" Mozda neki deo licnosti da bude suprotnost, ali bas suprotna osoba, ne. Moji prijatelji su uglavnom ljudi slicni meni, slicno razmisljamo. Naravno da postoji razlika, ali toliko dobro funkcionisemo da odlicno prihvatamo i te razlike. Mozda bas zbog toga, sto u svom okruzenju imam ljude koji su dobri, posteni i vredni moje paznje. Srecna sam sto ih imam. Uvek se mogu osloniti na njih i oni na mene.
Lepo je kad covek ima osecanja i kad zna da ih pokaze.
Ima i onih koji su srce zamenili za kamen. Poznajem takve ljude. Nije ni njima lako.
Mogla bih o ovoj temi do prekosutra. Mozda sam sad malo i odlutala i nisam bila precizna. Izvinjavam se ako je tako
Ali, bice jos teksta .. Nek i drugi kazu nesto.. pa cu opet ja. Volim ove teme.