| Vecevi o Pirocancima | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angie ______
Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
| Naslov: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:27 am | |
| Piroćanac kupuje automobil. -Koliko košta ovaj automobil? -Deset hiljada evra. -A koliko troši? -Deset litara na 100 km. -Mnogo skupo! A koliko je ovaj ovde? -Sedam hiljada evra, troši šest litara na 100 km. -I ovaj je mnogo skup, a koliko je ovaj "fića"? -Dve hiljade evra. -A troši? Prodavcu se smučio Piroćanac pa odgovori: -Kašiku na 100 km. -Supenu ili kafenu? | |
|
| |
Angie ______
Broj poruka : 7787 Datum upisa : 29.03.2011 Godina : 58 Lokacija : Kostolac...:))) Raspoloženje : beogradsko...:)))
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:27 am | |
| Došao Piroćancu kum u goste. Piroćanac mu za ručak ispržio samo jedno jaje. Kum počne da jede, a mali Piroćanac sedne uz kuma, pogleda u jaje, pa zaplače: -"Tata, hoću i ja da jedem jaje!" Na to će otac: -"U, bre, kakav si! Odmah plačeš! Pa nije kum ala, pa da pojede celo jaje, će ostane i za tebe!" | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:28 am | |
| Donosi Piroćanac kondom kod vulkanizera, a majstor se odmah pobuni: -"Ma, ne mogu više da ti krpim taj kurton, ima već 5 zakrpa!" -"Nesam ti ga ni doneo da gu krpiš, nego da gu centriraš, stalno mi zanosi na desno." | |
|
| |
Angie ______
| Dogovaraju se stari prijatelji da se nakon dužeg vremena nađu kod jednog od njih, pa predložili da svako donese ponešto jela i pića. Svi podržali predlog, a Piroćanas reče: -"Vi ponesite pršutu i vino, a ja ću dovesti brata pa ćemo lepo zapevati." | |
|
| |
Angie ______
| Ulazi pirocanac u kucu i sa vrata viceeee: -sine kazi dragickaaa!??? Sin: -dragicka tata!!! pirocanac: - za malo danas da ti kupim patike!!! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:29 am | |
| Sedi pirocanac kod doktora i doktor pita:\"Pa zasto ste covece ubili celu porodicu?\" Pirocanac:\"pa znate ovako je bilo.Dolazim ja kuci kad zena pod komsijom\". Doktor:\"i tad ste ih sve pobili?\" Pirocanac:\"Ma jok kazem malo sam kod kuce mora i ona da se zadovolji.Ulazim ja kod cerke u sobu kad ona sa dvojicom.Jedan odozgo drugi odozdo. Doktor:\"I tad vam je puko film. Pirocanac:\"Maaa ne kazem mlada je mora sve da proba.Ulazim kod sina u sobu kad se on bode u venu. Doktor:\"I ta kap je prelila casu.\" Pirocanac:\"Ma kakvi mislim se droga je u modi neka ga.ALI KAD SAM VIDEO PEC NA TROJKU!!!!!!!!!
| |
|
| |
Angie ______
| Otisao Pirocanac kod brata u Beograd i igraju playstation. Ujutru majka kaze ajde deco dorucak. Beogradjanin: Nema frke, kevo, nema frke. Majka: Posle nekog vremena opet majka: Ajde deco rucak. Beogradjanin: Nema frke kevo nema frke. Uvece majka: Ajde deco vecera. Beogradjanin: Nema frke kevo nema frke. Pirocanac:Aj mi da jedemo a FRKA kad dodje ce jede sam. | |
|
| |
Angie ______
| Piroćanac otišao prvi put kod popa da se ispoveda. I započnu oni razgovor: Pop: Šta je sine? Piroćanac: Ja sam za vreme Drugog Svetskog rata u podrumu skrivao Jevreje. Pop: Pa to je dobro delo. Piroćanac: Ali sam im to naplaćivao. Pop: Pa znaš kako je, to košta, troškovi su to veliki. Piroćanac: Ali im još nisam rekao da je rat gotov. | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:30 am | |
| Pricaju dva Pirocanca,i prvi kaze drugom: - pola sata pre Nove godine pukni tri puta u vazduh.Drugi Pirocanac zacudjen prihvati to i pola sata pre Nove godine pukne tri puta u vazduh.Prvi Pirocanac kaze deci: -Jao deco, ubise nam Deda Mraza! | |
|
| |
Angie ______
| Seta Pirocanac plazom i prodaje sladoled !Seta on seta i vide golu zenu,priblizi mu se ona i trazi sladoled....on stade pa je gleda...a ona mu na to rece -:sta buljis bre, ko da si prvi put video golu zenu a on na to doda: - ma ne gledam ja tebe,vec gledam odakle ces da izvadis pare da mi platis za sladoled... | |
|
| |
Angie ______
| Došao Piroćanac kod matičara da pita može li da promeni ženino ime. -Može. A zašto ona nije došla? - pita matičar. -Ona se upokojila pre pet godina, zato nije došla. -Zbog čega bi joj ti menjao ime? To nije uobičajeno. -Znate, pronašao sam povoljno jedan polovan nadgrobni spomenik i sve se na njemu lepo slaže i odgovara a jedino se ime ne uklapa.
| |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:31 am | |
| Rešio Piroćanac da se obesi, pa vezao konopac za granu drveta ispod kojeg je proticala reka. Namesti on konopac oko vrata i skoči, al\' \'oćeš - grana se slomi i Piroćanac upadne u reku. Posle dužeg plivanja, uspe da se dočepa obale, sedne i počne da psuje: - Do đavola i besenje, umalo se nisam udavio! | |
|
| |
Angie ______
| Pozvao Piroćanac goste na slavu. Za vreme ručka pita ga žena: • Mužu, kad će pile? • Sačekaj, ženo, gosti još meze. Posle nekog vremena, žena opet pita: • Mužu, kad će pile? • Pošto su sve pojeli, sakupi sve sa stola i donesi pile - odgovori Piroćanac. Žena skloni sve sa i donese pile da iskljuca mrvice sa stola. | |
|
| |
Angie ______
| Razboleo se pirocancu sin .On otisao po taksi a taksi trazi 8000din do beograda na ekg. -Pirocanac na to rece: -Nemam. -Pita taksista imas li 7000 din. -Piirocanac rece: -Nemam! -Taksista evo 6000din. -Pirocanac rece : -Nemam! -Taksista rece: -Vozicu te do Beograda besplatno ali da ni rec nisam cuo! -Dobro! -Iznerviro se taksista i ide 200 na sat kroz crveno vuce rucnu,i dodju u beograd. -Pita taksista kad ti je bilo najteže da ne progovoris? -Kad mi je sin ispao u novom sadu! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:32 am | |
| Ide Piroćanac ulicom i padne. Skupe se ljudi oko njega i jedan će: -Mrtav! Na to će drugi: -Kako znaš da je mrtav, kad mu nisi gledao puls?! Prvi će: -Sigurno je mrtav. Zavukao sam mu ruku u džep a on ni da mrdne! | |
|
| |
Angie ______
| Sastali se u kafani Vranjanac, Leskovčanin i Piroćanac, i, kao što je red, svako treba nešto da naruči. Prvi će Vranjanac: - Ja ću naručim pijenje. Drugi će Leskovčanin: - Ja ću naručim jedenje. A poslednji Piroćanac: - Ja si idem po svoji. | |
|
| |
Angie ______
| Umro Pirocancu otac i on otishao da kupi urnu i pita prodavca : - Poshto Vam je ova urna ? - 100 eura. - Imate li neku jeftiniju ? - Imam, evo ova je 50 eura . - A poshto je ona tamo na kraju ? - To je tegla od krastavaca. Dacu Vam je za dzabe. - Uzecu je- odgovori Pirocanac - Jer tatko je ionako voleo da gleda kroz prozor ! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:33 am | |
| Za doručak Piroćanac kaže deci: - Ko hoće da jede, neka jede, a ko neće - ja mu dam dinar. - Hoćemo po dinar. Za ručak ponovo isto: - Ko hoće, nek jede, ko neće - ja mu dam dinar. - Hoćemo po dinar. Uveče tata kaže: - Ko hoće da večera, mora da plati dva dinara! | |
|
| |
Angie ______
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima Sub Nov 12, 2011 3:33 am | |
| Umire Pirocanac i svi se okupili oko njega.Lelek.. Rece on: -Deco.. moja.. Sine, jesil tuj? Sin: -Jesam, tatko, tuj sam gi bre.. Pirocanac: -Ženče, tuj li si? Zena: -Tuj sam mužu. Pirocanac: -Ćero.. svi su li tuj? Kćerka: -Svi smo tuj, tata! A pirocanac povika: - Pa sto onda gori svetlo u WC!? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vecevi o Pirocancima | |
| |
|
| |
| Vecevi o Pirocancima | |
|